award

Despre noi

  Compania Elegant Catering este inainte de toate un vis devenit realitate. Infiintata in anul 2007 Elegant Catering, a crescut in fiecare an ca o recunoastere a viziunii si seriozitatii cu care am gandit sa ne facem datoria, si mai ales a modului particular de a descoperi zilnic noi posbilitati de a captiva prin produse si servicii fiecare client.   An de an numarul colaboratorilor multumiti au recomandat felul nostru de a ne manifesta si astazi suntem in masura sa apreciem un succes care in cifre se masoara in: zeci de mii de participanti la evenimente, zeci de mii de clienti multumiti si zeci de colegi in echipa Elegant.   Elegant Catering se prezinta acum ca o companie solida, cu principii si modalitati de lucru profesionale, cu o abordare competenta pentru orice fel de tip de eveniment, si mai ales cu solutii adecvate solicitarii si cerintelor dvs.   Cu o experienta consistenta pentru toate tipurile de petreceri, in acesti ani ne-am facut o parere clara despre tot ceea ce inseamna dorinte culinare, preferinte de la un eveniment si asteptari de cei ce sunt pe piata si ofera servicii si produse de event catering.   Acum prin noul priect Atheneum Salon avem iscusinta sad om tonul adevaratelor petreceri, astfel evenimentele importante din viata dvs. au solutia adecvata pentru ca dispunem de logistica si experienta necesara in cel mai mic detaliu.   Fie ca este un eveniment de companie, o petrecere private, o aniversare, un cocktail, nunta sau botez totul este organizat cu planing profesional al bugetelor și meniurilor astfel încât să obținem împreună un moment de neuitat.   Noi Elegant Catering prin Atheneum Salon va propunem un proiect nou si indraznet care sa se distinga prin cel mai simplu lucru: BUN SIMT, BUNE MANIERE, BUN MENIU, BUNE SERVICII, PRETUL CEL MAI BUN si CELE MAI BUNE PETRECERI.   Avem oferte atat pentru clasici cat si pentru indrazneti, avem solutii pentru orice tip de cerere si inca credem ca suntem flexibili si suficient de imaginativi pentru a face ca preparate simple sa devina un altfel de gust fata de toate preparatele comune.   Elegant Catering in Atheneum Salon are o baza de pornire in stabilirea meniului insa invitatul este liber sa-si aleaga dintr-o suita de preparate astfel incat fiecare isi personalizeaza meniul in functie de orice preferinta speciala sau dupa criterii subiective.   Ce ne recomanda este esteticul, combinatia si talentul, nimic nu este compromis, echipa noastra sudata de atat de multe cereri este destul de matura sa poata indeplini pentru dvs. garantia evenimentului perfect, pentru ca totul este stiinta si prefesionalism, pentru ca etapele in care se succed lucrurile sunt regandite si reorganizate cu fiecare amanunt sau dorinta ale un nou invitat.   Suntem alaturi in aceasta calatorie a excelentei si va asiguram de intregul respect pentru notiunea de petrecere indifferent de natura evenimentului.

 

Compania Elegant Catering este inainte de toate un vis devenit realitate.

Infiintata in anul 2007 Elegant Catering, a crescut in fiecare an ca o recunoastere a viziunii si seriozitatii cu care am gandit sa ne facem datoria, si mai ales a modului particular de a descoperi zilnic noi posbilitati de a captiva prin produse si servicii fiecare client.

 

An de an numarul colaboratorilor multumiti au recomandat felul nostru de a ne manifesta si astazi suntem in masura sa apreciem un succes care in cifre se masoara in: zeci de mii de participanti la evenimente, zeci de mii de clienti multumiti si zeci de colegi in echipa Elegant.

 

Elegant Catering se prezinta acum ca o companie solida, cu principii si modalitati de lucru profesionale, cu o abordare competenta pentru orice fel de tip de eveniment, si mai ales cu solutii adecvate solicitarii si cerintelor dvs.

 

Cu o experienta consistenta pentru toate tipurile de petreceri, in acesti ani ne-am facut o parere clara despre tot ceea ce inseamna dorinte culinare, preferinte de la un eveniment si asteptari de cei ce sunt pe piata si ofera servicii si produse de event catering.

 

Acum prin noul priect Atheneum Salon avem iscusinta sad om tonul adevaratelor petreceri, astfel evenimentele importante din viata dvs. au solutia adecvata pentru ca dispunem de logistica si experienta necesara in cel mai mic detaliu.

 

Fie ca este un eveniment de companie, o petrecere private, o aniversare, un cocktail, nunta sau botez totul este organizat cu planing profesional al bugetelor și meniurilor astfel încât să obținem împreună un moment de neuitat.

 

Noi Elegant Catering prin Atheneum Salon va propunem un proiect nou si indraznet care sa se distinga prin cel mai simplu lucru: BUN SIMT, BUNE MANIERE, BUN MENIU, BUNE SERVICII, PRETUL CEL MAI BUN si CELE MAI BUNE PETRECERI.

 

Avem oferte atat pentru clasici cat si pentru indrazneti, avem solutii pentru orice tip de cerere si inca credem ca suntem flexibili si suficient de imaginativi pentru a face ca preparate simple sa devina un altfel de gust fata de toate preparatele comune.

 

Elegant Catering in Atheneum Salon are o baza de pornire in stabilirea meniului insa invitatul este liber sa-si aleaga dintr-o suita de preparate astfel incat fiecare isi personalizeaza meniul in functie de orice preferinta speciala sau dupa criterii subiective.

 

Ce ne recomanda este esteticul, combinatia si talentul, nimic nu este compromis, echipa noastra sudata de atat de multe cereri este destul de matura sa poata indeplini pentru dvs. garantia evenimentului perfect, pentru ca totul este stiinta si prefesionalism, pentru ca etapele in care se succed lucrurile sunt regandite si reorganizate cu fiecare amanunt sau dorinta ale un nou invitat.

 

Suntem alaturi in aceasta calatorie a excelentei si va asiguram de intregul respect pentru notiunea de petrecere indifferent de natura evenimentului.